Yılmaz Kardeşlerden Özgür Özel'e Sert Eleştiri !

Komedyen Cem Yılmaz'ın kardeşi, senarist Can Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i eleştirerek, partinin önemli sorunlarıyla ilgilenmesi gerektiğini vurguladı. Yılmaz, sosyal medya paylaşımında ciddi meseleleri gündeme getirdi.

Can Yılmaz'dan Özgür Özel'e Eleştiri: "Gerçekten Çok Büyük Problemlerimiz Var"

Komedyen Cem Yılmaz'ın ağabeyi ve senarist Can Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i eleştiren bir sosyal medya paylaşımında bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in görevdeki altıncı ayı nedeniyle düzenlenen bir etkinliğe katılan Özgür Özel, Yılmaz'ın hedefi oldu.

Can Yılmaz, X hesabından yaptığı paylaşımda, “Sayın Özgür Bey, Almanya'dan misafir geldi, yeni bir kalabalık ülkemize gelecek galiba. Hastanelerin durumu malum, öğrenciler vize alamıyor, haklarını kaybediyor, 200 lira pul oldu gibi birçok sorun var” ifadelerini kullandı.

Özel’e yönelik eleştirilerini sürdüren Yılmaz, “Naçizane tavsiyem, öncelikle isminizin başındaki 'ecz' takısından kurtulmanız. 'Ecz' takısı size CHP lideri olduğunuzu unutturuyor; artık eczacı değil, CHP liderisiniz,” dedi.

Yılmaz, CHP liderinin daha acil meseleler ve sorunlarla ilgilenmesi gerektiğini belirterek, “Gerçekten çok büyük problemlerimiz var. Maraton fişeğini de başkası patlatsın. Kolay gelsin,” şeklinde devam etti. Bu sert ifadeler, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Aynı zamanda, oyuncu Şahan Gökbakar da muhalefeti eleştiren bir paylaşımda bulundu. Instagram hesabında bir maymun görseli paylaşarak, “Ülkemiz bu haldeyken ve her gün daha da kötüye giderken, MUHALEFET (temsili)” notunu düştü.